En sikker hushandel starter med tilstandsrapport og el-rapport

Med en tilstandsrapport og el-rapport fraskriver du dig fejl og mangler, når du sælger dit hus, lejlighed eller sommerhus.
Sammen med ejerskifteforsikringen danner rapporterne nemlig grundlaget for at handle under huseftersynsordningens gunstige vilkår, hvor du som sælger undgår at hæfte for fejl og mangler i 10 år efter salget.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er det helt centrale dokument for parterne i en hushandel.
Tilstandsrapporten udarbejdes ved at gennemgå huset ude og inde – fra kælder og til kvist – og beskriver ejendommens tilstand på besigtigelsestidspunktet.
Potentielle skader beskrives i tilstandsrapporten og bedømmes med en karakter, som indikerer graden af skaden.

Hvad får du?

  • Seriøs, grundig, faglig gennemgang af din bolig
  • Mundtlig vurdering efter besigtigelsen
  • Hurtig levering
  • Tilfredse og glade kunder
  • Mulighed for at tegne ejerskifteforsikring hos forsikringsselskaber

El-rapport

El-rapporten er baseret på et eftersyn af bygningens el-installationer, deres lovlighed og funktionsdygtighed og beskriver el-installationernes tilstand på besigtigelsestidspunktet. El-rapporten indeholder også et karaktersystem, der fortæller noget om graden af de tilstande, som installatøren finder ved besigtigelsen.
El-rapporten udarbejdes af en af vores tilknyttede elinstallatørvirksomheder, så vi sikrer, at kun de dygtigste fagfolk inddrages i dit boligsalg.

Byggeteknisk rapport

Såfremt der er landbrugspligt på din ejendom eller er erhvervsdelen procentvis større end boligdelen, kan der ikke udarbejdes tilstandsrapport, men i stedet kan vi tilbyde at udarbejde en byggeteknisk rapport.

Pris og bestilling

For pris ring og hør nærmere
Prisen afhænger bl.a. af størrelsen på dit hus og om du samtidig ønsker at få lavet et Energimærke

KONTAKT OS